строителство, строителен портал, строителен каталог, строителни фирми, строителна фирма, строителни продукти, проектанти, проектиране, архитект, архитекти, строителни машини, строителни материали, жилищно строителство, строителни услуги
Вход за потребители
Потребителско име:

Парола:


Забравена парола
Регистрация
Абонамент


Строителство
Архитектура, проектиране
Строителни материали
Оборудване, инструменти
Сухо строителство
Изолации
Настилки, облицовка
Врати, прозорци, щори
Ел. оборудване
ВиК
Отопление, вентилации
Озеленяване
Услуги
Мебели
Уреди, Осветление
Складове и магазини
Обзавеждане
Други


Управление на поливна система
Дата: 27 Юни 2011   Автор: Електро груп ЕООД   Прочетена 249 пъти
Пролетта официално встъпи в правата си. Всички запалени градинари вече имат план как точно ще изглежда градината им. Проверили са дали инструментите им са в изправност и вече започват да създават своето ново цветно чудо.

Дворът ви може да е малък, голям, само с морава или пълен с красиви цветя и храсти. Може да имате огромни цветарници и да снабдявате няколко магазина или да отглеждате плодове и зеленчуци. Какъвто и да е вашият случай, ако автоматизирате управлението на поливната система в градината ще имате само полза.

Ако с отглеждането на плодове, зеленчуци или цветя, изкарвате прехраната си, помислете си какво облекчение ще е да можете да я контролирате от всяка една точка на света. Проверявате прогнозата за времето във вашия регион и след това съобщавате на поливната система по телефона или през интернет какво точно искате от нея. Можете да я пуснете, да я спрете, да регулирате количеството вода или да насочите разпръсквателите по нов начин. Помислете си какво облекчение е това да знаете, че в лятната вечер, след дневната жестока жега, няма да е фатално, ако не отидете в градината.

Не пътувате често? Тогава, особено ако градината ви е огромна по площ, остава удобството, че не е нужно да правите всичко на ръка – бавно и уморително. Натискате няколко копчета на дистанционното и всичко е готово. Така ви остава време да свършите и други неща.

Ако решите да монтирате и сензори и датчици за дъжд, поливната ви система ще бъде изключително икономична. Защото винаги ще знаете има ли или няма смисъл да я пускате.

Вие сте градинар любител? Работите в градината за удоволствие и ви харесва да се любувате на цялата красота, която избухва пред очите ви през пролетта и лятото. За съжаление, не винаги имате време да полеете растенията колкото е необходимо. Проблемът има решение. Достатъчно е да промените настройките на автоматизираната система за напояване, така че да се пуска сама в определено време и след това да се изключва.

Растенията са като хората – имат нужда от постоянни грижи, за да разцъфнат и да се чувстват добре. Умният дом знае това не по-зле от вас.

Автоматизираната система за напояване е практична инвестиция, която ще ви помогне да създадете райска градина без да е нужно да жертвате цялото си време за това.
Търсене на фирма:sutrin.com
jako.bg
bgstroitelstvo.com/ad_prices.php


Партньори
Градински инструменти и аксесоари
Новините днес
Проектантско бюро "ЖАКО"
Спартак Пловдив
Фирмен каталог