строителство, строителен портал, строителен каталог, строителни фирми, строителна фирма, строителни продукти, проектанти, проектиране, архитект, архитекти, строителни машини, строителни материали, жилищно строителство, строителни услуги
Вход за потребители
Потребителско име:

Парола:


Забравена парола
Регистрация
Абонамент


Строителство
Архитектура, проектиране
Строителни материали
Оборудване, инструменти
Сухо строителство
Изолации
Настилки, облицовка
Врати, прозорци, щори
Ел. оборудване
ВиК
Отопление, вентилации
Озеленяване
Услуги
Мебели
Уреди, Осветление
Складове и магазини
Обзавеждане
Други


Управление на подово отопление
Дата: 27 Юни 2011   Автор: Електро груп ЕООД   Прочетена 358 пъти
В момента вероятно си мислите за това колко ви е топло, как да увеличите климатика, кога най-накрая ще излезете в отпуска и дали да не направите няколко посещения на фитнес салона преди това. Разбираме ви. Не бихме искали да ви отвличаме с несериозни мисли като: доволни ли сте от отоплението в дома си, ще го сменяте ли, не е ли добре да потърсите начин да намалите още повече разходите си през зимата без това да се отрази на здравето и комфорта ви. И все пак се налага. Защото лятото е най-подходящият сезон да направите промени в това отношение. А и имате достатъчно време да проучите спокойно всички възможни варианти. Преди време писахме какви са предимствата на отоплителната система на умната къща. Сега искаме да ви запознаем с възможностите, които ви дава управлението на подово отопление чрез автоматизирана система.
Ако сте в процес на търсене на ново решение за отопление, ви препоръчваме да обмислите и варианта с подовото. То може да се монтира навсякъде, включително и в мокрите помещения. Поддържа равномерна температура и ви кара да се чувствате уютно, когато стъпвате по топлия под. То е тихо. Намалява натрупването на домашен прах. И освен това може да спести от 15% до 40% от разходите ви за отопление.
Сега си представете колко още можете да спестите, ако имате автоматизирана система за контрол, с която да управлявате подовото отопление от разстояние. Всичко зависи от настройките и дневния ви режим. То може да се включва автоматично малко преди да се събудите и дори не в цялата къща, а само в спалнята и кухнята например. Така, когато станете да се приготвяте за работа, ще ви бъде топло и уютно. Отоплението може да изключи малко преди да излезете.
Можете да управлявате всички вентили на подово отопление в дома ви. Зададената от вас температура може да се регулира автоматично спрямо това колко градуса е навън.
Умен дом с подово отопление е наистина вълшебна идея. Ще го усетите по удоволствието, с което се разхождате из стаите рано сутрин, а също и по портфейла си още в края на първия зимен месец. Автоматизираната система за управление на подово отопление е икономична, практична и удобна.
Откъснете се за малко от мислите си за плажа. (Нали съвсем скоро ще стигнете до него.) Помислете си как да направите така, че в дома ви да е лято през цялата година.
http://www.smarthomebg.net/
Търсене на фирма:sutrin.com
jako.bg
bgstroitelstvo.com/ad_prices.php


Партньори
Градински инструменти и аксесоари
Новините днес
Проектантско бюро "ЖАКО"
Спартак Пловдив
Фирмен каталог