строителство, строителен портал, строителен каталог, строителни фирми, строителна фирма, строителни продукти, проектанти, проектиране, архитект, архитекти, строителни машини, строителни материали, жилищно строителство, строителни услуги
Вход за потребители
Потребителско име:

Парола:


Забравена парола
Регистрация
Абонамент


Строителство
Архитектура, проектиране
Строителни материали
Оборудване, инструменти
Сухо строителство
Изолации
Настилки, облицовка
Врати, прозорци, щори
Ел. оборудване
ВиК
Отопление, вентилации
Озеленяване
Услуги
Мебели
Уреди, Осветление
Складове и магазини
Обзавеждане
Други


Усещане за лукс и аристократизъм в интериора и екстериора
Дата: 23 Януари 2017   Автор: МАРИСАН и КОЛЕВ - АД   Прочетена 311 пъти
Различните комбинации и множеството възможности за изпълнение на интериорните площи в дома или офиса могат да окажат сериозно влияние върху нашите възприятия и цялостното ни настроение. Фактът, че прекарваме по-голямата част от своето ежедневие именно вкъщи или на работотното място, поражда желанието да превърнем въпросните помещения в комфортна и предразполагаща среда.

Редица изследвания сочат, че най-сериозно емоционално въздействие върху качеството на експлоатация на дадено помещение оказва обликът на стените в него. Те се явяват и площите, които най-често биват подлагани на негативни влияния, възникващи вследствие на засилена експлоатация, постоянен човекопоток, проникване на влага и други. Вследствие на тези влияния, често се сблъскваме със следните проблеми:

· Пораждане на пукнатини и възникване на неравности;

· Поява на петна вследствие на влага или външни влияния;

· Обезцветяване и избледняване;

Тези, както и ред други проблеми поставят на преден план въпроса:

Как да намерим баланса между красивите интериорни повърхности и тяхното дълготрайното експлоатационно качество?

Един от възможните отговори на този въпрос се нарича ТЕРМОФЛЕКС® ANTIQUE.

Мазилка с антична структура

Античната структура позволява постигането на повърхности с особена детайлност. Изключително фината драскана структура от 0.8 мм, в която се предлага ТЕРМОФЛЕКС® ANTIQUE, позволява постигането на покритие със завидна ефирност, изцяло преобразяващо внушението на помещението. Нежните фракции на мазилката, в комбинация с множеството различни цветове, в които може да бъде тонирана, придават на помещението специфично изящество и особено внимание към детайла.

Усещане за лукс и индивидуалност в интериора

Фината детайлност на образувания слой, в комбинация с възможността за тониране на мазилката в над 2000 цвята, превръща ТЕРМОФЛЕКС® ANTIQUE в перфектно средство за тотално преобразяване на интериорните площи. Усещането за изтънченост и лукс, присъщо за рустикалната визия на обработените площи, е ключът към динамичната и креативна трансформация на интериора.

Лесно полагане и структуриране

Красотата и детайлността на античната структура, присъща за мазилката, става достъпна за всеки, благодарение на лесното и бързо полагане на мазилката. Дори при работа върху стари основи, положеният слой позволява особено равномерно нанасяне и лесно структуриране. Благодарение на факта, че в процеса на полагане, ТЕРМОФЛЕКС® ANTIQUE не е особено чувствителна към температурните условия на средата, постигането на аристократичния облик на рустикалните повърхности се превръща в лесна и приятна задача.

Здравината на покритието

Противно на очакванията, навявани от особената детайлност, усещането за лукс и ефирната нежност на площите, обработени с ТЕРМОФЛЕКС® ANTIQUE, образуваният слой притежава особена якост и често намира приложение като защитно покритие за стени и тавани. Силикатния характер на покритието му придава свойството да се свързва с основата, не само механично, но и химично, правейки го устойчиво на напуквания и структурни напрежения.

Дълготрайна цветова наситеност

Устойчивостта на мазилката на външни влияния като допир, продължителен натиск, търкане и други агресори, възникващи в процеса на експлоатация, я прави особено популярен избор за изпълнение на стените в перманентно натоварени помещения като антрета, коридори, конферентни зали и т.н. Изградената на база калиево водно стъкло, пастообразна мазилка, е неподатлива на цветови изменения, запазвайки първоначалния облик и цветова наситеност на площите максимално дълго време.

Хидроустойчивост и удължен живот на повърхностите

Рустикалните повърхности, постигани с ТЕРМОФЛЕКС® ANTIQUE, освен с ефирност и красиво излъчване, се характеризират и със своята доказана влагоустойчивост. Благодарение на специфичните си свойства, мазилката се характеризира с особена паропропускливост и резистентност към появата на гъбички, плесени и бактериални микроорганизми. Това я прави идеален избор за помещения, изложени на постоянна влага и изпарения като кухни, бани, спа центрове и други.

Едно от възловите свойства, присъщи за ТЕРМОФЛЕКС® ANTIQUE е особената устойчивост на стареене, гарантираща дълготрайното свежо излъчване на повърхностите. Именно благодарение на този факт, рустикалните повърхности, постигани с мазилката, се характеризират с чувствително удължен живот на основата. Всичко това, в комбинация с перфектното поведение при излагане на тежки атмосферни условия, прави ТЕРМОФЛЕКС® ANTIQUE особено приложимо решение и при фасади, балкони, тераси и други екстериорни площи. Здравината на образувания слой, от своя страна, изкоренява шансовете за възникване на пукнатини, отлющване на пластове и увредена цялостна структура при приложение в силно натоварени интериорни и екстериорни площи.

Изключително финото и детайлно покритие, в комбинация с дълготрайната здравина и безграничните възможности за цветово оформление, които работата с ТЕРМОФЛЕКС® ANTIQUE гарантира, правят продукта особено популярен избор за постигане на интериори с уникален дух и аристократично внушение.

За допълнителна техническа или търговска информация, моля посетете официалния интернет сайт www.marisanbg.com или корпоративния блог http://blog.marisanbg.com.
Търсене на фирма:sutrin.com
jako.bg
bgstroitelstvo.com/ad_prices.php


Партньори
Градински инструменти и аксесоари
Новините днес
Проектантско бюро "ЖАКО"
Спартак Пловдив
Фирмен каталог