строителство, строителен портал, строителен каталог, строителни фирми, строителна фирма, строителни продукти, проектанти, проектиране, архитект, архитекти, строителни машини, строителни материали, жилищно строителство, строителни услуги
Вход за потребители
Потребителско име:

Парола:


Забравена парола
Регистрация
Абонамент


Строителство
Архитектура, проектиране
Строителни материали
Оборудване, инструменти
Сухо строителство
Изолации
Настилки, облицовка
Врати, прозорци, щори
Ел. оборудване
ВиК
Отопление, вентилации
Озеленяване
Услуги
Мебели
Уреди, Осветление
Складове и магазини
Обзавеждане
Други


ТЕРАФЛЕКС® SUPER FLEX - перфектният партньор при полагането на плочки и керамика
Дата: 22 Юни 2017   Автор: МАРИСАН и КОЛЕВ - АД   Прочетена 203 пъти
Полагането на керамични облицовки е процес, познат в детайли на всеки един – от любителя и домашния майстор, до опитния професионалист. Това, което обединява тези групи е подходът към този процес – внимателният подбор на материали, съобразени с целите на проекта. Но наличието на множество продуктови решения на пазара, често може да доведе и до допълнително усложняване на задачата за намиране на най-подходящото лепило.
Като възлови свойства, предопределящи целесъобразния избор на лепило, могат да се отбележат здравината и надеждността на връзката, която образува с основата, отличното поведение при агресивни външни влияния, еластичността, особеностите на основата и облицовката, която предстои да се полага, удълженото отворено време на разтвора и т.н.
Именно поради тази причина, ТЕРАФЛЕКС® SUPER FLEX се утвърждава като едно от предпочитаните решения на българския пазар. Класифициран като подобрено флексово лепило („Клас C2” по EN 12004), ТЕРАФЛЕКС® SUPER FLEX гарантира безкомпромисното фиксиране на керамични плочи и гранитогрес на открито, както и върху интензивно натоварени повърхности на закрито.

Високоякостно фиксиране на широкоформатни плочи
Лепилото е специализирано за работа с широкоформатни облицовъчни плочи с размери до 60х60 см, гарантирайки надеждното залепване на различни видове облицовъчни материали като гранитогрес, мрамор, гнайс, оникс, варовик и др. Високата якост на образуваната връзка, в комбинация с намаленото плъзгане на лепилото („Клас T”) подсигуряват изключително сигурното фиксиране на плочите въпреки тяхното по-голямо тегло, същевременно, с което се гарантират надеждната експлоатация и продължителност на живот на облицованите площи.

Изпитана устойчивост на разнородни агресори
Без значение дали става въпрос за постоянно влажни помещения или за силно натоварени обществени, търговски или офис и площи, ТЕРАФЛЕКС® SUPER FLEX е целенасочено разработен да се справя със специфичните особености и натоварвания при тяхната експлоатация.
Професионалната формула на лепилото подсигурява неговото сигурно поведение и при агресивни външни влияния – като постоянно въздействие на вода, влага, изпарения, механичен натиск, замръзвания, големи и резки температурни промени, както и породените от тях линейни свивания и разширения, без да се застрашава качеството, експлоатационните показатели и естетиката на положената облицовка.
Благодарение на тези изпитани качества, ТЕРАФЛЕКС® SUPER FLEX намира широко приложение не само в интериора, но и при облицоване на балкони, тераси, покриви, веранди и други външни площи.

Универсално решение за всякакви площи и критични основи
ТЕРАФЛЕКС® SUPER FLEX е универсално приложим върху повечето строителни основи. Особено се препоръчва при облицоване на вибриращи, деформируеми и други критични основи като гипскартон, хидроизолирани повърхности, съществуващи керамични покрития и т.н. Характерно за лепилото е и свойството му да подсигурява добрата експлоатационна надеждност на облицовки, монтирани върху подове и стени с вградено отопление.

Комфорт при работа с удължено време за корекции
ТЕРАФЛЕКС® SUPER FLEX се характеризира с продължително отворено време („Клас E” по EN 12004) и предоставя необходимата възможност за допълнителни корекции в геометрията на положената облицовка. Подобрената обработваемост, характерна за лепилния разтвор, се явява и сигурна гаранция за лесното и комфортно протичане на работните процеси, спестявайки ценно време и усилия.

Разновидност в бяло за прозрачни и светли облицовки
Отговорната задача за надеждното фиксиране на всички прозрачни, полупрозрачни и светли облицовъчни плочки, както и на светли порести и шуплести естествени материали, без риск от възникване на петна или цветови разлики, вследствие на лепилния разтвор, е поверена на ТЕРАФЛЕКС® SUPER FLEX WHITE. С негова помощ, изборът на подходяща облицовка придобива неограничени възможности.

За допълнителна техническа или търговска информация, моля посетете официалния интернет сайт www.marisanbg.com или корпоративния блог http://blog.marisanbg.com.
Търсене на фирма:sutrin.com
jako.bg
bgstroitelstvo.com/ad_prices.php


Партньори
Градински инструменти и аксесоари
Новините днес
Проектантско бюро "ЖАКО"
Спартак Пловдив
Фирмен каталог