строителство, строителен портал, строителен каталог, строителни фирми, строителна фирма, строителни продукти, проектанти, проектиране, архитект, архитекти, строителни машини, строителни материали, жилищно строителство, строителни услуги
Вход за потребители
Потребителско име:

Парола:


Забравена парола
Регистрация
Абонамент


Строителство
Архитектура, проектиране
Строителни материали
Оборудване, инструменти
Сухо строителство
Изолации
Настилки, облицовка
Врати, прозорци, щори
Ел. оборудване
ВиК
Отопление, вентилации
Озеленяване
Услуги
Мебели
Уреди, Осветление
Складове и магазини
Обзавеждане
Други


JCB задава нови стандарти за безопасност при дъмперите
Дата: 26 Януари 2018   Автор: Си Ем Ел България    Прочетена 201 пъти
JCB Великобритания вече стартира производството на новите си строителни дъмпери, с повишено ниво на сигурност. Новият, в серията до 8 тона товароподемност, е уникалният Hi-Viz модел, който задава нови стандарти за безопасност на пазара.
JCB обяви плановете си да стартира производството на популярните машини през миналата година. Моделът е част от гама от 8 други строителни дъмпера, с товароносимост от 1 до 8 тона. Производството е вече в ход в Ростер, Стафордшир. Тази дейност ще създаде 70 нови работни места в следващите 12 месеца.
Продуктовата гама, включва иновативния модел JCB 7T-1 Front Tip Hi-Viz, с товаримост седем тона. Моделът е създаден, за да намали количеството на тежките инциденти с дъмпери, които се случват на строителните площадки. Гамата отговаря на най-високите законови стандарти за сигурност, като покрива критериите включително на сертифициращите системи ISO 5006:2017 и EN474.
Моделът JCB 7T-1 Front Tip Hi-Viz се характеризира с уникален дизайн на конструкцията и ниско разположен кош, които допринасят за подобрената видимост, докато по-голямото междуосие и ниският център на тежестта, подобряват стабилността. Клиентите могат да добавят кабина, като опция, с интегрирана система за сигурност ROPS/FOPS Level II JCB SITESAFE, която позволява на оператора да остане в дъмпера, докато той се товари.
Ричард Бътлър, управляващият директор на дъмперите на JCB сподели, че се радва за старта на производството на новите безопасни машини JCB. Иновациите са тези, които им помагат да зададат нови стандарти за сигурност при машините от този тип. Представянето на новите продукти предизвиква изключително голям интерес. Клиентите очакват с нетърпение да видят седем тонният и три тонният модел на щандовете на JCB на Executive Hire Show във Великобритания, през февруари.
Търсене на фирма:sutrin.com
jako.bg
bgstroitelstvo.com/ad_prices.php


Партньори
Градински инструменти и аксесоари
Новините днес
Проектантско бюро "ЖАКО"
Спартак Пловдив
Фирмен каталог