строителство, строителен портал, строителен каталог, строителни фирми, строителна фирма, строителни продукти, проектанти, проектиране, архитект, архитекти, строителни машини, строителни материали, жилищно строителство, строителни услуги
Вход за потребители
Потребителско име:

Парола:


Забравена парола
Регистрация
Абонамент


Строителство
Архитектура, проектиране
Строителни материали
Оборудване, инструменти
Сухо строителство
Изолации
Настилки, облицовка
Врати, прозорци, щори
Ел. оборудване
ВиК
Отопление, вентилации
Озеленяване
Услуги
Мебели
Уреди, Осветление
Складове и магазини
Обзавеждане
Други


JCB представи компактния верижен TELESKID за европейския пазар
Дата: 18 Април 2018   Автор: Си Ем Ел България    Прочетена 115 пъти
JCB представи верижна версия на иновативния, компактен телескопичен товарач със стрела Teleskid, предназначен за европейския пазар, в централата си във Великобритания. 3TS-8T е част от популярните 3TS-8W, предоставяйки максимална височина на товара от 4.1 м и разпъване на стрелата от 2.25 м.
Характеристики на машината:
• Компактен товарач с допълнителен обхват и височина на товара
• Дизелов двигател с мощност 55 кВт (74 конски сили) JCB EcoMAX
• Увеличено натоварване при повдигане с опъната и прибрана стрела
• Веригите, с намалено натоварване върху земята, осигуряват допълнително сцепление при лоши условия

Основавайки се на успеха на колесните модели 3TS-8W Teleskid JCB разработи верижния товарач 3TS-8T. Базиран на шасито на широката гама верижни товарачи Teleskid разполага с всички предимства на маневрената машина и като допълнителното предимство - телескопичната стрела с дълъг обхват.

Завеждащият отдела по иновации и растеж на JCB Тим Бърнхоуп, заяви:
"Това е най-иновативната концепцията за компактен верижен товарач, от самото начало преди 20 години. Машината повдига по-високо, достига по-далеч и копае по-дълбоко от всеки друг компактен товарен товарач с този размер. "

Удължаващата се стрела увеличава максималната височина на товарене до 3,8 метра, като разпънатата стрела е с почти 1 метър повече от стандартната прибрана стрела. В допълнение, JCB Teleskid достига до 2,25 м при вертикално разпъване на стрелата и максимален обхват на пълна височина 1,7 м, което позволява на оператора да натоварва или разтоварва камион от едната страна. Товарачът е с номинален капацитет (35%) от 732 кг при разгъната стрелата и достига до 1,676 килограма при прибрана стрела, предоставяйки повече от при колесния модел.

Теглото на машината е 5,722 кг, с остъклена кабина на оператора или 5,662 кг с покрив, натовареният Teleskid, с прибрана стрела, поема товар от 4,789 килограма и задържа солидните 2,092 кг максимално натоварване, с опъната стрела. Телескопичната стрела на Teleskid предоставя на оператора възможността да копае или да използва прикачен инвентар на дълбочина до един метър под нивото на земята, да премахне корени на дървета, да изчисти канавки.

Геометрията на стрелата на Teleskid, позволява на машината да извършва двупосочно успоредно повдигане, като кофата се самонивелира при движение нагоре и надолу. Стандартната спомагателна хидравлика осигурява хидравличен поток 90 литра в минута към захранващите приспособления, с разпъната стрела или висок дебит 125 литра в минута, при прибрана стрела. Бързите връзки за захранване на работното приспособление на главата на стрелата имат клапан за освобождаване на хидравличното налягане, за лесно превключване и смяна на инвентарите.

Телескопът се задвижва от доказания 4.4-литров дизелов двигател EcoMAX на JCB, с мощност от 55 кВт (74 к.с.) и 400 Нм въртящ момент. Двигателят отговаря на стандартите за емисии Tier 4 Final / Европейския Етап IIIB. Машината е разположена върху масивно шаси с два скоростни мотора, предлагаща максимална скорост на движение до 12,55 км в час. Широките гумени вериги предоставят максимално сцепление при неблагоприятни условия, като същевременно осигуряват намалено натоварване на земята, в сравнение с колеснаите машини, като малък телескопичен товарач или мотокар.

Оператор и кабина
Както всички колесни товарачи и компактни верижни машини, Teleskid разполага със стрела, която не пречи на сигурния и лесен достъп до кабината, без да е необходимо катерене по опасни инвентари. Кабината е с 33% по-голяма от средната този клас. Цялата информация, необходима на оператора, може да бъде открита на малка конзола над предното стъкло. Стрелата осигурява видимост на 270 градуса около машината, което е много повече отколкото при модел със стрела и рукояд.

Teleskid има мултифункционален джойстик, прикрепен към седалката, който има пропорционални превключватели в ръкохватките. Джойстикът може да превключва между два режима - ISO и H-образен контрол, за да отговаря на всеки оператор. Управлението на MyChoice на JCB позволява на оператора да настрои три степени на скоростта на трансмисията и работните операции на товарача, за да приспособи машината към работните условия и предпочитанията си.

Голямата задна врата осигурява отличен сервизен достъп до двигателя за ежедневни проверки и редовна поддръжка. За по-сериозна работа, кабината може да бъде освободена отзад и наклонена напред, за да осигури широк достъп до трансмисията и хидравликата.
Търсене на фирма:sutrin.com
jako.bg
bgstroitelstvo.com/ad_prices.php


Партньори
Градински инструменти и аксесоари
Новините днес
Проектантско бюро "ЖАКО"
Спартак Пловдив
Фирмен каталог