строителство, строителен портал, строителен каталог, строителни фирми, строителна фирма, строителни продукти, проектанти, проектиране, архитект, архитекти, строителни машини, строителни материали, жилищно строителство, строителни услуги
Вход за потребители
Потребителско име:

Парола:


Забравена парола
Регистрация
Абонамент


Строителство
Архитектура, проектиране
Строителни материали
Оборудване, инструменти
Сухо строителство
Изолации
Настилки, облицовка
Врати, прозорци, щори
Ел. оборудване
ВиК
Отопление, вентилации
Озеленяване
Услуги
Мебели
Уреди, Осветление
Складове и магазини
Обзавеждане
Други


Плано- плоската керемида на Техносим ЕАД
Дата: 5 Феврурари 2009   Автор: Техносим ЕАД   Прочетена 664 пъти
Произведена в България, покриваща якостните характеристики за бетоновите керемиди и отговаряща на европейските изисквания и стандарти, плоската керемида Плано не само предпазва домът ви от климатичните условия, но и му придава неповторим естетически вид. Изчистената й форма, съчетана с антрацитен цвят, я прави еднакво подходяща както за сгради с модерна архитектура, така и за тези с характерен старинен стил.

Плано съчетава функционалното и стилното- правилните й форми и размери създават усещане за естетика и съвършенство и позволяват бързо и лесно полагане. Допълващата гама аксесоари, са решение и на най-сложните детайли в покривните конструкции.

Плано се предлага в 3 основни цвята- антрацит, червен и кафяв. Оцветяването е в целия обем, което гарантира дълготрайността на основния цвят на продукта. Покриването му с предпазни слоеве предотвратява кристализацията на соли, постига еднородност на повърхността и е допълнителна защита от климтичните влияния.
Керемидата е със стандартен размер- 330 х 420 мм, тежи 4,9 кг. Разходът й за квадратен метър е 10 бр., което прави общото тегло за квадрат, толкова колкото е и при керамичните керемиди. Може да се реди на покриви с различни наклони, като минималната и максималнта граница е между 18º и 80º.
Търсене на фирма:sutrin.com
jako.bg
bgstroitelstvo.com/ad_prices.php


Партньори
Градински инструменти и аксесоари
Новините днес
Проектантско бюро "ЖАКО"
Спартак Пловдив
Фирмен каталог